Kanten

De negatieve kant van slimme mensen

Het klinkt natuurlijk wat raar maar slimme mensen hebben ook een negatieve kant. Nu zul je zeggen dat dat eigenlijk onmogelijk zou moeten zijn maar het is wel zo. Slimme mensen hebben namelijk weinig vertrouwen in anderen en is het moeilijk om met ze om te gaan. Slimme mensen denken vaak ver vooruit en hebben vaak hun stappen al van tevoren uitgestippeld.

online casino'sSlimme mensen zijn altijd in de weer en hebben weinig tijd om zich bezig te houden met dingen die niet aan hun verwachtingen voldoen. Ze zijn creatief, denken groots en hechten geen waarden aan materiele dingen dus ook niet aan een opgeruimd huis waardoor ze vaak vergist worden met luie mensen. Slimme mensen laten hun gevoelens direct los wat betekent dat je bij deze mensen voor een direct antwoord komt te staan zonder poespas. Zij houden er niet van om hun gevoelens op te kroppen en laten dit op een nette maar zeer directe manier weten.

Slimme mensen zoeken geen afleiding wanneer ze niets te doen hebben. Zij hebben dan ook de neiging om urenlang na te denken en in hun gedachten van alles te analyseren wanneer ze niks te doen hebben dit wordt vaak gezien alsof ze afwezig zijn, terwijl domme mensen altijd iets om handen moeten hebben om zich niet te vervelen in hun vrije tijd.